Hva vi tilbyr

  • Gruppetimer  på norsk, engelsk og russisk. Vil tilbyr Vinyasa Flow/Flyt, Yang & Yin og Yin Yoga (se en mer detaljert beskrivelse av hver yogastil under). I tillegg til utøvelse av yoga-stillinger, inkluderer våre timer elementer av pranayama (pusteøvelser), yogafilosofi og meditasjon. Se vår Timeplan for mer informasjon om gruppeklasser. 

  • Private timer  på norsk, engelsk eller russisk hjemme hos deg! Vi tar utgangspunkt i dine behov og mål for å sette sammen en time som er tilpasset DEG.

Priser for en person:

- Prøvetime (60 min.) - 350 kr (50 % rabatt, kun for nye kunder). Vanlig pris 700 kr. 

- En time (60 min.) - 700 kr


- Klippekort (5 timer): 3200 kr 

Priser for to personer som praktiserer sammen (f.eks. par, venner osv.):

- Prøvetime (60 min.) - 500 kr (50 % rabatt, kun for nye kunder). Vanlig pris 1000 kr. 

- En time (60 min.) - 1000 kr


- Klippekort (5 timer): 4500 kr 

  • Workshops og kurs for små grupper (maks. 12 personer) på norsk, engelsk eller russisk. Våre kreative og interaktive workshops utforsker slike temaer som fordypning i yogastillinger og stillingsgrupper, yogafilosofi og livsstil, pusteteknikker (pranayama) og meditasjon. Se vår Timeplan for mer informasjon om kommende workshops. 

  • Yoga i bedrifter - rett på kontoret ditt. Vi tar utgangspunkt i dine ansattes behov og mål for å sette sammen en time som er tilpasset gruppen. 

Priser:

- En time (60 - 75 min.) - før eller etter arbeidsdagen - 1000 kr


- Lunsjyoga (30 min.) - 500 kr.

 

Rabatt ved en fast avtale. Ta kontakt på luminayogaoslo@gmail.com for et godt tilbud og en GRATIS prøvetime.   

Hvilken yogatype er riktig for meg? 

 

Vinyasa Flow Yoga 

Vinyasa Flow er en flytende og dynamisk praksis som synkroniserer pust og bevegelse. Hver Vinyasa Flow-time er forskjellig og har et inspirerende tema for å utforske ulike deler av kroppen og linken mellom pust og bevegelse. Disse timene passer for deg hvis du vil:

- Bygge styrke, fleksibilitet og utholdenhet

- Bli bedre kjent med din kropp og pust

- Skape mer energi i hverdagen

- Redusere stress og oppnå ro i sinnet

Yin Yoga 

Yin Yoga er en rolig og avslappende type yoga som holder ledd, bindevev og ben friske. I Yin Yoga holder vi stillinger i flere minutter for å oppnå ønsket effekt.  Ved å praktisere Yin Yoga, får man følgende helsefordeler:


- gjenoppbygging og vedlikehold av ledd og bindevev, samt forebygging av relaterte sykdommer
- balanse av Yang og Yin energier i kroppen 
- reduksjon av stress, avslapping og sinnsro

Yang & Yin Yoga 

Disse timene består av to deler: en dynamisk del (Yang) og en rolig del (Yin). Yang-delen er en flytende praksis som trener muskler og bygger styrke og fleksibilitet. Yin-delen trener ledd, bindevev og ben ved å holde stillinger i flere minutter.  Kombinasjonen av Yang og Yin i samme time skaper en perfekt energibalanse i kroppen. 

Vår undervisningstilnærming gjør alle timer tilgjengelige for alle. Våre klasser passer for alle nivå, både nybegynner og mer erfarne yogautøvere. Vi har sterkt fokus på riktig "alignment" i hver stilling, slik at man oppnår alle helsefordeler samtidig som yogapraksis blir trygg og skadefri.  Samtidig respekterer vi våre kunders individuelle forskjeller  og tilpasser praksis tilsvarende. 

 

Hver av våre klasser har et inspirerende tema, som gir kunder mulighet til å utforske ulike deler av kroppen og ulike typer stillinger,  samt en link mellom kropp, pust og sinn.